Online sessie Digitaal profileren op donderdag 23 september vanaf 19.15 uur

07 september 2021

Hoe profileer je je als vaktherapeut in het digitale veld zonder dat dit al te veel tijd en moeite kost? Een online sessie met veel praktische tips voor jou als vaktherapeut. Door Jeroen Sitskoorn, Digital Innovation Consultant.

Digitaal profileren: voor de een gesneden koek, voor de ander iets om van weg te blijven. Toch heb je hier als vaktherapeut ook mee te maken, zeker als je een eigen praktijk hebt of als zzp-er werkt. Door ervoor te zorgen dat je in de digitale wereld vindbaar en zichtbaar bent, help je mee vaktherapie meer bekendheid te geven. Willen we als FVB digitale campagnes gaan voeren om vaktherapie op de kaart te zetten, dan zullen geïnteresseerden niet alleen algemene informatie moeten kunnen vinden over vaktherapie, maar ook vaktherapeuten in de buurt. Maar hoe doe je dat, jezelf digitaal profileren? In deze online sessie geven we je een aantal praktische tips.

In deze sessie gaat Jeroen in op onderwerpen als:

 • Waarom zou ik als vaktherapeut online vindbaar zijn?
 • Wat voor informatie zoeken mensen?
 • En hoe zoeken mensen informatie?
 • Hoe kun jij als vaktherapeut goed vindbaar zijn en aansluiten bij de verschillende vragen?
 • Waar moet bijvoorbeeld een website minimaal aan voldoen?
 • Hoe zorg je dat je vindbaar bent?

Na afloop maar ook tijdens de sessie kun je al je vragen stellen. Je kunt je vraag ook vooraf insturen. Dit kan door een mail te sturen aan info@vaktherapie.nl. 

Vanaf 19.15 uur kun je inloggen (en je audio en beeld testen), om 19.30 uur start de sessie. Rond 20.30 uur ronden we af.

Wil je bij deze sessie aanwezig zijn, dan kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan een dag van tevoren de link om deel te nemen aan deze online sessie.

 

Deze online sessie is de vierde in een reeks die we dit jaar organiseren voor jou als vaktherapeut omdat het FVB-congres vanwege de coronamaatregelen is komen te vervallen. Eerdere sessie kun je hier terugkijken.

 

Daarnaast staan de volgende online sessies op de agenda:

 • Maandag 4 oktober 2021 - online sessie Lobby in de lokale praktijk
  Als (vrijgevestigd) vaktherapeut is het belangrijk om in beeld te komen en blijven bij de stakeholders in jouw lokale omgeving. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? 
 • Eind november 2021 - online sessie over de herziening van de Generieke module Vaktherapie
  In deze online sessie praten we jullie bij over de ontwikkelingen rondom de Generieke module Vaktherapie. Via allerlei activiteiten verzamelen we input voor de herziening van de GMVT, zodat deze steeds beter het werkveld van de vaktherapeuten representeert en ook steeds beter onderbouwd wordt door onderzoek. We presenteren onder andere de uitkomsten van de achterbanraadpleging, die de projectgroep GMVT dit voorjaar heeft gehouden en die ruim 800 vaktherapeuten hebben ingevuld. Ook zullen we de voortgang van het N=1 onderzoek bespreken. 
Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht