Online sessie Online profileren is terug te kijken

28 oktober 2021

Op donderdag 23 september 2021 heeft de vierde online sessie plaatsgevonden met als thema Online profileren. Hoe profileer je je als vaktherapeut in het digitale veld zonder dat dit al te veel tijd en moeite kost? Een online sessie met veel praktische tips voor jou als vaktherapeut.

Digitaal profileren: voor de een gesneden koek, voor de ander iets om van weg te blijven. Toch heb je hier als vaktherapeut ook mee te maken, zeker als je een eigen praktijk hebt of als zzp-er werkt. Door ervoor te zorgen dat je in de digitale wereld vindbaar en zichtbaar bent, help je mee vaktherapie meer bekendheid te geven. Willen we als FVB digitale campagnes gaan voeren om vaktherapie op de kaart te zetten, dan zullen geïnteresseerden niet alleen algemene informatie moeten kunnen vinden over vaktherapie, maar ook vaktherapeuten in de buurt. Maar hoe doe je dat, jezelf digitaal profileren? In deze online sessie geven we je een aantal praktische tips.

De online sessie kun je (net als de eerdere sessies) hier terugkijken.

Omdat het FVB-congres vanwege de coronamaatregelen is komen te vervallen, organiseren we dit jaar een reeks online sessies voor jou als vaktherapeut. Deze sessie over Online profileren is hier een van.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht