Vacature: lid Commissie Vrijgevestige Vaktherapeuten

02 december 2021

De Commissie Vrijgevestigde Vaktherapeuten (VVT) is op zoek naar vier tot vijf vrijgevestigde vaktherapeuten die de commissie willen komen versterken en die het leuk vinden om zich in te zetten voor de belangen van vrijgevestigde vaktherapeuten. De positie van de vrijgevestigde vaktherapeut staat onder druk. Het is daarom van belang om een sterke Commissie VVT te hebben. Als lid van deze commissie ben je nieuwsgierig naar nieuwe zaken en ontwikkelingen in het werkveld en deel je graag je kennis om anderen te ondersteunen.
 

Over de Commissie VVT

De missie van de Commissie VVT is bijdragen aan het op de kaart zetten van vaktherapie en vrijgevestigde vaktherapeuten, het in beeld brengen van vergoedingsmogelijkheden bij therapeuten en cliënten en het ontwikkelen van een platform waar informatie voor vrijgevestigde vaktherapeuten makkelijk vindbaar is. De Commissie VVT verzamelt en deelt kennis over ontwikkelingen in het werken als vrijgevestigde vaktherapeut.

De commissie VVT valt onder het FVB-bestuurslid met de portefeuillle Belangenbehartigign. Input en ondersteuning is er vanuit de FVB en de besturen van de beroepsverenigingen. De commissie draagt ook zelf punten aan. 

De Commissie VVT houdt zich bezig met de volgende zaken:

  • Profilering van vaktherapie als vrijgevestigde
  • Zicht krijgen/houden op het Zorgprestatiemodel en de ontwikkelingen in de jeugdhulp
  • Organiseren/ondersteunen van webinars en studiedagen (vaak  samen met andere commissies)
  • Een overzichtelijke website/pagina waar de informatie van de Commissie VVT goed terug te vinden is
  • Toegankelijk zijn voor de leden door het beter vindbaar maken van de LinkdIn-pagina, e-mail, Facebook-pagina en middels de nieuwsbrieven
  • Promoten van de Week van de Vaktherapie

We vergaderen om de maand online en één keer per jaar ontmoeten we elkaar live op een samen afgesproken locatie. De tijd die je daarnaast in de commissie steekt is afhankelijk van je taak en wat je aankunt.  

Je krijgt een reis- en onkostenvergoeding en een bestuursvergoeding van € 250,- per jaar. Daarnaast kun je gratis deelnemen aan de studiedagen die de Commissie VVT organiseert. Ook krijg je registratiepunten voor de tijd die je in de Commissie VVT steekt.
 

Interesse of meer informatie?

Heb je belangstelling om lid te worden van de Commissie VVT? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Commissie VVT via e-mail vrijgevestigden@vaktherapie.nl of via telefoonnummer (06) 14 98 05 15.  

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht